053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Het PERTH basissysteem bestaat uit een sturingsunit, een grote mat en een behandelkussen

Het PERTH systeem

Het PERTH Elektro Magnetische Resonantie Systeem bestaat uit een controle-eenheid waarop verschillende applicatoren kunnen worden aangesloten.;

  • een mat (waarop je kunt liggen)
  • een kussen (voor een lokale toepassing in zit- of rugligging) en
  • een hoofdapplicator voor  de sensibele toepassing van hersenen, ogen en oren behoren bij de uitgebreide basis set.

De besturingseenheid levert zeven programma’s met verschillende gebundelde frequentiespectra met 8 instelbare intensiteitsniveaus.

Het soft magnetische veld induceert maximaal slechts 0,2 millivolt (mV) in het lichaam bij het hoogste intensiteitsniveau op niveau 8. Zelfs een menselijk hart produceert slechts 0,1 – 0,2 millivolt (mV).

De meeste instellingen produceren elektromagnetische veldsterktes  in het pico- en nanogebied. Het zijn biljoenste en miljardste Tesla’s. De in het lichaam ontstane stroompjes zijn zo nog veel geringer als de 0,2 milliVolt.

Er worden dus spanningen opgewekt die volledig overeenkomen met die van het lichaam. De inwerktijd is instelbaar, er kan maximaal 60 minuten worden ingesteld.

De applicator en het netsnoer worden op de achterkant van het apparaat aangesloten. Na het inschakelen worden de inwerktijd en de intensiteit ingesteld en wordt het apparaat gestart door op een knop te drukken. De resterende tijd wordt continu weergegeven. Na afloop van de vooraf ingestelde tijd schakelt de automaat met een korte pieptoon uit (V op stand-by). Als het apparaat in de daaropvolgende 5 minuten niet wordt gebruikt, schakelt het apparaat volledig uit. Verder rusten of slapen op de mat is zonder problemen mogelijk.

VEILIGHEID

Gecertificeerde veiligheid volgens ISO 9003

Onze systemen gebruiken minimale magnetische velden die 1000 keer lager zijn dan de goedgekeurde Duitse limieten voor langdurige blootstelling aan elektromagnetische velden. Deze norm is gebaseerd op de strenge normen die door de Amerikaanse en Russische ruimtevaartorganisaties worden aanbevolen voor dergelijke apparaten.

De EMG-apparaten zijn optimaal geschikt voor zowel therapie praktijken als voor toepassing thuis. De applicatoren, aansturingsunit en aansluitsnoeren zijn afzonderlijk of als verschillende sets verkrijgbaar.

De volgende applicatoren zijn verkrijgbaar:

  1. mat die onder de matras, topmatras of therapiebank gelegd wordt
  2. ovaal kussen, in de stoel achter de rug of in zit onder de voeten
  3. hoofdapplicator, voor oor, mond, hersen en oog issues.
  4. painbox, met name voor therapeuten, behandeling van acupunctuur- en pijnpunten
  5. intensief applicator, vaak bij pijn- en slijtage van gewrichten

Er is een 12V adapter beschikbaar voor aansluiting in auto, camper, boot of caravan.

Voor bestellingen

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share