053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH advies voor het beste rendement

Het PERTH systeem werkt aan herstel van de celenergie en de informatie die cellen en onze processen aansturen. Het beste rendement wordt behaald in combinatie met een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

In het PERTH Centrum in Gronau bieden we een CelHerstel Inventarisatie, een MNLS scan  en BIA Analyse op basis waarvan wij een plan maken dat gericht is op gezondheidsherstel en waarmee u het meeste rendement haalt uit uw PERTH systeem.

De MNLS scan en BIA Analyse worden ook als evaluatie gebruikt om na enige tijd verschillen te kunnen vaststellen. Soms wordt aanvullend onderzoek geadviseerd dat ook bij ons kan worden aangevraagd (urine, speeksel, bloed, ontlasting)

PERTH Intake

in een uur durend gesprek aan de hand van een vragenlijst en eventueel aangevuld met een MNLS scan worden de klachten en leefstijl besproken. Tot slot wordt een concreet plan gemaakt waar u direct mee aan de slag kunt.

Het is belangrijk omdat voeding en leefstijl het rendement van de PERTH behandelingen beïnvloedt. Het PERTH systeem werkt op basis van resonantie en die is optimaal mogelijk als voldoende water wordt gedronken en er voldoende mineralen aanwezig zijn.

Een scan voor meer inzicht

Een MNLS scan analyseert elektromagnetische signalen en is vaak verbluffend betrouwbaar. Een scan geeft inzicht in de zwakke plekken en belastingen op het lichaam.

Het geeft onder andere indicaties over ontstekingen, de aanwezigheid van virussen, bacteriën en schimmels, tekorten en de mogelijkheid van voedingsallergieën. In combinatie met een intake is het erg waardevol.

Bij het PERTH centrum wordt het ter aanvulling op de intake ingezet en als evaluatie instrument. De resultaten kunnen in een rapportage worden gemaild.

 

Meet de celconditie

De celgezondheid wordt gemeten met de ‘fasehoek’.

Gezonde cellen hebben een intacte celwand met een hoge elektrische weerstand, elektrische stroom kan er bijna niet doorheen. Als door bijvoorbeeld slechte voeding, stress, pijn of ziekte de celwandkwaliteit vermindert, kan stroom er eenvoudiger doorheen. Hoe gemakkelijker stroom door de celwand heen kan, hoe slechter de celconditie is.

Een slechte celconditie wordt aangegeven als een kleine’ fasehoek, een goede met een hoge fasehoek. Het maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de effecten van een therapie of veranderde leefstijl bij kanker, astma of AIDS op een eenvoudige wijze te meten. Wordt de fasehoek groter is de gezondheid beter, zo niet is deze slechter en moet het plan van aanpak worden bijgesteld.

Het is een betrouwbare en eenvoudige manier om behandelingen te evalueren.

Lees meer over de BIA methode

Conditie bloedvaten in kaart brengen met de Arteriograph

Aderverkalking blijft lang onopgemerkt

Aderverkalking begint sluipend vanaf het tiende levensjaar en blijft meestal tientallen jaren zonder symptomen. Langzamerhand ontstaan klachten zoals woordvindingssstoornissen en concentratieverlies bij aderverkalking in de hersenen,  vermoeidheid en kramp als de arteriosclerose in de benen optreedt, verminderd gezichtsvermogen als de oogvaten verslechteren, slechtere nierfunctie als de nieren zijn aangedaan en druk op de borst en kortademigheid als het hart onder dichtslibbende aderen lijdt.

 

Meer informatie
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share