053 4750230 perth@pemf-perth.nl

De CelHerstel Inventarisatie

Klachten ontstaan door een langere tijd een overbelasting en achterstallig onderhoud van het immuunsysteem. De CelHerstel Inventarisatie is gericht op het herstel van het immuunsysteem.

 • Ten eerste  door invloeden die het immuunsysteem ondermijnen te herkennen en plannen te maken om dit in de toekomst te vermijden.
 • Ten tweede om het immuunsysteem te ondersteunen door een zo optimaal mogelijke levensstijl.

De CelHerstel Inventarisatie bestaat uit een MNLS scan, gesprek, vragenlijst en een celgezondheids- en lichaamssamenstellingsmeting. Op basis van de gevonden informatie wordt een advies gegeven

MNLS lichaamsscan, vragenlijst en gesprek.

De MNLS scan gebruikt de meest recente 4-D MNLS biofotonentechnologie voor haar scans en analyses. Het is een ontwikkeling die verder gaat dan die van de voorganger, de OBERON scan.

Iedere keer dat ik met de MNLS scan werk verbaas ik me over de uitgebreidheid en de nauwkeurigheid van de uitkomsten. De MNLS scan stelt geen diagnoses maar geeft aan welke aspecten van de gezondheid meer aandacht behoeven. Samen met het gesprek en de informatie uit de vragenlijst ontstaat de basis van een gedegen plan van aanpak.

De uitslagen van de MNLS scan krijgt u per mail toegestuurd.

Celgezondheid en lichaamssamenstelling meten met de BIA

De Bio Elektrische impedantie Analyse stuurt verschillende soorten stroompjes door het lichaam. Het meet de weerstand en berekent de lichaamsamenstelling en fasehoek. Het levert betrouwbare informatie over de gezondheid en de celconditie.

Celgezondheid

De fasehoek is een bijzondere marker. Het geeft de weerstand aan van de celmembraan en daarmee de kwaliteit van de celmembraan. Als de celmembraan sterker wordt stijgt de fasehoek, en omgekeerd als de fasehoek lager wordt vermindert de kwaliteit van de celmembraan en daarmee de gehele conditie. Het is een betrouwbare waarde om bijvoorbeeld de mate van herstel na een sportblessure of griep aan te geven. Bij chronische aandoeningen geeft het de huidige conditie aan maar het is ook een goede evaluatiemarker.

Kortom; een grotere fasehoek is beter, een kleinere fasehoek is slechter. Bijvoorbeeld bij de onderstaande situaties blijkt de meerwaarde van het vaststellen van de fasehoek.

 1. Bij een chronische aandoening (oncologische, neurologische aandoeningen, CVS, long-covid e.d.) geeft de fasehoek een beeld van de actuele conditie. Een tweede meting na enige tijd geeft aan of de therapie het gewenste effect heeft.
 2. Na een sportblessure of operatie geeft de fasehoek de mate van herstel aan. Als een sporter metingen heeft van voor de blessure kan beoordeeld worden wanneer de celconditie weer op het oude niveau is.

Lichaamsamenstelling

 1. Als het voedingspatroon is aangepast om af te vallen kan worden beoordeeld of vet wordt afgebroken of spieren en organen. De voedingsadviezen kunnen indien nodig worden aangepast.
 2. Bij het volgen van een ketonendieet bij kanker is het belangrijk om er zeker van te zijn dat gewichtsverlies niet ten koste gaat van spier- en orgaanweefsel. Het beleid moet eventueel aangepast worden
 3. Voldoende water is essentieel voor een goede gezondheid. De BIA meting geeft de hoeveelheid water aan en de verhouding tussen water in en buiten de cel. Er wordt gemeten of voldoende water gedronken wordt.

Het CelHerstel Advies

Het celhersteladvies bevat de volgende onderdelen:

 1. Voeding
 2. Levensstijl
 3. Supplementen
 4. Indien er aanleiding toe is:
  1. Specifieke immuunsysteem stimulerende supplementen
  2. Aanvullend onderzoek

Kosten:

 1. Celherstel Inventarisatie
  1. Compleet: MNLS scan, gesprek, vragenlijst, uitprinten rapportage, BIA meting inclusief rapportage en advies 240 Euro.
 1. MNLS evaluatiescan : 145 Euro
 2. BIA evaluatie analyse: 55 Euro

Als de BIA Analyse wordt gedaan als enige analyse, niet in combinatie met de MNLS scan bedragen de kosten: 75 Euro.

Een Celherstel Inventarisatie is onder andere zinvol bij

 • chronische neurologische,
 • oncologische,
 • orthopedische en
 • reumatische aandoeningen.

Ook bij post-virale klachten zoals

 • chronische ziekte van Lyme,
 • long-covid en de
 • Ziekte van Pfeiffer.
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share