053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Bezoek ons op de Internationaal Therapeut

Internationaal Therapeut 18/19 November

Op zaterdag 18 en zondag 19 November staan wij op de Internationaal Therapeut.

Als u van plan bent te komen kunt u hier een voordeliger relatiekaart aanvragen.

Aanvraag relatiekaarten

 

Lezing Arnhem dinsdag 28 November

Lezing over een nieuw perspectief voor gezondheid

Het PERTH systeem wordt succesvol gebruikt bij acute en chronische klachten. Zo kunnen bijvoorbeeld een  blaasontsteking, oogontsteking en geactiveerde moedervlek binnen enkele dagen opgelost zijn.

Jaren bestaande duizeligheid kan snel voorbij zijn en zelfs bijna dertig jaar bestaande coördinatie- en concentratieklachten door een hersenbeschadiging kunnen binnen enkele weken verdwijnen. De genoemde voorbeelden zijn uit eerste hand of zelf meegemaakt.

Het PERTH systeem wordt door sporters gebruikt ter prestatieverbetering, preventief en om blessures sneller te laten genezen. Het is geen wondermat, het ondersteunt de regeneratieprocessen van het lichaam op een natuurlijke wijze.

PERTH is geen behandeling en wordt niet in plaats van een medische behandeling geadviseerd.

In de lezing wordt onder andere ingegaan op:

  • Wat is elektromagnetische straling
  • de unieke werking van het PERTH systeem
  • de zeven PERTH programma’s en acht  levels
  • essentiële verschillen met andere elektromagnetische systemen. Na de lezing kunt u zelf beoordelen wat een goed en wat een minder goed elektromagnetisch systeem is.
  • Het gebrek aan aandacht van de reguliere gezondheidszorg
  • Verschillende resultaten worden besproken
  • Het PERTH systeem wordt gedemonstreerd

Er is ruimschoots tijd voor vragen.

Meer informatie en aanmelding

Lezing Voorhout woensdag 29 November

Hoe het PERTH systeem werkt en de gezondheid positief kan beïnvloeden.

Over de oorsprong

Het PERTH systeem staat voor Pulserende Elektromagnetische Resonantie Therapie en is ontwikkeld door de Duitse arts en wetenschapper dr. Med. Werner begin jaren negentig. Hij heeft aan de wieg gestaan van bekende elektromagnetische systemen. Vaak is tevergeefs geprobeerd het systeem te kopiëren. Het PERTH systeem is ontwikkeld in samenwerking met een team Duitse en Russische artsen en wetenschappers waarbij de natuur altijd het uitgangspunt is geweest.

De natuur is niet te verbeteren en geldt als voorbeeld.

Daar waar veel vergelijkbaar ogende systemen vooral verbeteren in marketing en design wordt het PERTH systeem inhoudelijk doorontwikkeld en wordt ieder jaar beter.

Over de werking

Het PERTH systeem versterkt de natuurlijke aansturingssignalen.  Als cellen meer energie krijgen en de juiste informatie om hun taak uit te voeren herstelt gezondheid. Zo zijn bij uiteenlopende indicaties goede resultaten mogelijk.

Iets over de specificaties

Het PERTH systeem bevat meer dan 8000 voor de gezondheid relevante frequenties die in clusters als een soort elektromagnetische melodie worden afgespeeld. De intensiteit is voor de cellen als het fluisteren van de bladeren in de wind, aangenaam en afwisselend.

PERTH is informatietherapie.

Over de lezing

Deze avond is een uitstekende mogelijkheid jezelf te informeren over dit bijzondere systeem. Gezonde nieuwsgierigheid is altijd welkom. VIDEO Herstel en gezondheid met het PERTH systeem 

Er is voldoende tijd om alle vragen te beantwoorden.  Het PERTH systeem wordt deze avond gedemonstreerd.

Wees er snel bij: Slechts 20 plaatsen beschikbaar. Na de betaling ontvang je per email het adres. Wees welkom en tot gauw.

Meer informatie en aanmelding