053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Informeren over het PERTH systeem,

de mogelijkheden, de applicatoren en de resultaten.

Als u kennis wilt maken met het PERTH systeem bent u welkom in het Euregio PERTH Centrum in het Duitse Gronau vlak bij Enschede.

We kunnen de applicatoren demonstreren en toelichten en kunnen al uw vragen beantwoorden.

 

 

 

Maak een afspraak voor meer informatie

Aansturingseenheid, het hart van het PERTH systeem

De aansturingsunit bevat de intussen meer dan 8000 frequenties. Alle applicatoren kunnen hier aan worden gesloten.

De PERTH mat

De 1.60 bij 60 cm PERTH mat wordt meestal in bed onder de matras gelegd maar kan ook on der een behandelbang worden gelegd. Het voeteinde levert meer intensieve signalen dan het hoofdeinde, dit is waar de kabel ontspringt. Het hoofd ligt in het algemeen niet op de mat.

Het PERTH ovale kussen

Het ovale kussen behoort samen met de PERTH mat tot het basispakket. Het wordt vaak gebruikt achter de rug in de stoel en kan eenvoudig worden meegenomen onderweg. Dankzij de 12 V aansluiting kan het bijvoorbeeld tijdens een autorit worden gebruikt of meegenomen naar camper, boot of caravan.

De PERTH hoofdapplicator

De PERTH hoofdapplicator lijkt op een koptelefoon maar bevat in plaats van luidsprekers elektromagnetische spoelen die specifieke elektromagnetische velden produceren die voor hersenen, oren en ogen optimaal geschikt zijn. De hoofdapplicator wordt vaak op het hoofd gezet maar kan ook om de hals worden gehangen. Bij bijzondere indicaties kan de hoofdapplicator op bijvoorbeeld de schouder of het bovenbeen worden gebruikt. Deze applicator maakt deel uit van het PERTH basis pluspakket.

Painbox

De painbox biedt bijzonder gerichte elektromagnetische velden waardoor het uitermate geschikt is voor pijnpuntbehandelingen, ook acupunctuurpunten kunnen hiermee worden gestimuleerd.

Intensief applicator

De intensief applicator ziet er uit als een rond kussen. Het wordt met name gebruikt bij problemen aan gewrichten, spieren en botten. Meestal wordt het met programma 4 toegepast.

Speciale kleine PERTH applicator

De speciale kleine applicator levert relatief intensieve signalen en kan met de bijgeleverde klitterbanden worden bevestigd waar het nodig is. Bijvoorbeeld op de kuit bij een spierprobleem of op het handgewricht bij pijnklachten.

Het EMG Detox systeem

Het EMG detox systeem is net als de PERTH systemen door EMG ontwikkeld. Het bijzondere zijn de unieke elektrode en de frequenties van de elektrode die zich in het mineraalrijke water bevindt. De frequenties zijn afgestemd op die van het PERTH systeem.

PERTH Living Energy

EMG maakt in haar nieuwste ontwikkeling gebruik van eeuwenoude kennis in combinatie met recente onderzoeksresultaten. Met het nieuwe wellnesssysteem van EMG, de Living Energy, kun je onderweg energie tanken en tegelijkertijd de energiestroom reguleren.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share