053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Elektromagnetisme is overal, het beïnvloedt en stuurt onze gezondheid

wetenschappelijk onderzoek

Elektromagnetisch veld therapie

Magnetisme en elektromagnetisme wordt al duizenden jaren gebruikt om de gezondheid te bevorderen. Het PERTH systeem is een unieke vorm pulserende elektromagnetische veldtherapie.

Onderstaand wetenschappelijke publicaties over (pulserende) elektromagnetische veldtherapie en achtergronden.

PERTH, een unieke vorm van PEMF

Pulserende Elektromagnetische Resonantie THerapie

is een bijzondere vorm van elektromagnetische veldtherapie. PERTH gaat verder dan lukraak elektromagnetische velden toepassen en kijken wat er gebeurt.

In veel onderzoeken die in de linker kolom worden genoemd, worden technische, niet aan de fysiologie en biologie aangepaste elektromagnetische velden toegepast en zelfs dan zijn  in eerste instantie vaak positieve effecten te zien.

Het PERTH systeem maakt gebruik van ‘geoptimaliseerde’ elektromagnetische velden zoals deze door de ontwikkelaar dr. med. R. Werner zijn genoemd.

Hij bedoelt hiermee elektromagnetische velden die qua frequenties, pulsvorm en intensiteit optimaal aangepast zijn aan de lichaamseigen signalen.

Momenteel is dit het enige mij bekende systeem dat dergelijke pulserende elektromagnetische velden kan vormen die bestaan uit duizenden elkaar ondersteunende frequenties.

Gesundheit durch Energie Regulation mit Magnetfeldern

In dit in 2006 verschenen boek legt dr. Werner uit wat de achtergronden en werkingswijze zijn van ‘geoptimaliseerde’ elektromagnetische frequentie therapie.

Hij beschrijft eveneens talloze patiënten voorbeelden.

Download het Duitstalige boek (PDF)

Literatuurlijst uit 2006

De literatuurlijst van het het boek van dr. Werner omvat 31 pagina’s.

Download de literatuurlijst (PDF)

ENERGIE, Quelle des Lebens und Massstab der Gesundheit

Inzicht en begrip

Alle natuurlijke processen worden uiterst precies aangestuurd door elektrische en elektromagnetische signalen. Om het belang hiervan te kunnen bevatten is basiskennis van deze specifieke natuurkunde onontbeerlijk. In dit eerste boek van dr. Werner dat hij met de ingenieur Josef Plattner schreef, wordt hier op ingegaan.

Download het Duitstalige boek (PDF)
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share