053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Visionair dr. med. R. Werner

Ontwikkelaar van het PERTH systeem ®

Grondlegger van CellRecoverySystems®

Professor dr. med. habil. Reinhard Werner

Reinhard Werner werd in 1941 geboren in Berlijn. Na zijn middelbare school werkte hij als verpleegkundige in een ziekenhuis voor ouderen en driekwart jaar op de verloskamer van de Charité in Berlijn.
Hij begon zijn medische studie aan de Medische Universiteit in Sofia, Bulgarije, en vervolgde zijn studie aan de Charité in Berlijn. Werner studeerde eerst vier jaar pathologische anatomie en werkte daarna een paar jaar als huisarts. Vervolgens begon hij met de opleiding tot specialist in oor-, neus- en keelziekten en werkte vanaf 1975 als KNO-arts.
Met een proefschrift over het “geluidsbeschermingsmechanisme van het middenoor” promoveerde hij tot doctor in de geneeskunde in Duitsland.

Ziekte vereist koerswijziging

Een ernstige leverziekte en diabetes mellitus, die volgens de orthodoxe geneeskunde snel tot de dood zouden leiden, dwongen Dr. Werner, MD, de KNO te verlaten. Werner de KNO te verlaten.
Hij richtte zich op voeding en voedingsadvies. In zijn zoektocht naar een andere vorm van geneeskunde kwam hij toevallig in aanraking met magnetische veldtherapie, waar hij aanvankelijk erg sceptisch over was.

Ontdekking van effectieve magneetveldtherapie

De buitengewone successen van MFT, die op dat moment rond 1990 al meer dan 100 jaar waren gedocumenteerd in vele wetenschappelijke studies door verschillende instellingen en universiteiten wereldwijd, en de ervaringen van hemzelf en zijn patiënten zorgden ervoor dat Dr. Werner zijn kijk op geneeskunde en gezondheid radicaal veranderde.
Hij realiseerde zich dat deze behandelmethode “MFT” veel te weinig bekend was ondanks de indrukwekkende resultaten.
Samen met zijn vrouw en de ingenieur Josef Plattner richtte hij het “Instituut voor Energie-Medische Systemen e.V.” op. * EMS Berlijn. Met een korte onderbreking was hij voorzitter van de raad van bestuur van dit instituut.

Apparaatontwikkeling op basis van eigen inzichten

Sinds begin 1997 adviseert hij bedrijven die magneetveldapparaten produceren en sinds het voorjaar van 1998 werkt hij samen met elektronici aan een eigen apparaat op basis van zijn eigen literatuuronderzoek en ervaringen. De huidige “PERTH-systemen volgens Dr. Werner®” zijn het resultaat.

Doctoraat in medische wetenschappen

In 2002 voltooide en verdedigde hij met succes zijn postdoctoraal proefschrift over “De fysiologische en genezende effecten van geoptimaliseerde elektromagnetische velden met extreem lage veldsterkte – een informatietherapie” aan de Russische Academie voor Natuurwetenschappen.
De Russische Academie verleende hem de hoogste academische graad van “Doctor in de Medische Wetenschappen”.

Benoeming tot professor

Op 25 oktober 2003 werd hij benoemd tot professor in Moskou en op 10 augustus 2005 werd hij toegelaten als lid van de Academie voor Medisch-Technische Wetenschappen van de Russische Federatie.
Sinds 2002, zijn Dr Werner’s PERTH systemen gebruikt door de Russische Space Medicine Department, die toen werd geleid door Professor Dr Shalygin.

Bibliografie

Dr. Werner is auteur of co-auteur van de boeken:

– ENERGIE – Bron van Leven en Maatstaf van Gezondheid.
– De pijnpatiënt in de praktijk
– Informatietherapie met pulserende elektromagnetische velden – PERTH gepubliceerd 2005 Russisch.
– Gezondheid door energieregulering met magnetische velden
Daarnaast heeft hij verschillende wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in verschillende tijdschriften en heeft hij talloze lezingen gegeven op wetenschappelijke conferenties in Duitsland en daarbuiten, waaronder een lezing op het eerste Wereldcongres voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Melbourne in 2002. De titel van de lezing was:

De PERTH als energetische informatie

Gesundheit durch Energie-Regulation mit Magnetfeldern

De visionair Dr. med. Reinhard Werner legde de basis voor CellRecoverySystems®

Het begon allemaal met de visie van Professor Dr. med. habil. Werner om een product te ontwikkelen dat op alle niveaus van gezondheidsregulering werkt en al het andere overbodig maakt. Een enkel apparaat dat verschillende vormen van therapie combineert waaronder het PERTH systeem.

De natuur als model

Na jaren van onderzoek door artsen, alternatieve behandelaars, wetenschappers en ingenieurs die een verscheidenheid aan therapieën hebben ontwikkeld op basis van het model van de natuur, combineert Cell Recovery Systems® een veelheid aan behandelvormen en brengt deze naar de wereld in de vorm van een innovatief product.

CELL RECOVERY SYSTEMS®

CELL RECOVERY SYSTEMS®- EEN COMBINATIE VAN:
VITALITEIT, GEZONDHEID EN WELZIJN, WAT ZOVEEL BETEKENT ALS IN DE TITEL VAN HET BOEK VAN DR.MED. WERNER “BRON VAN LEVEN”.

Een systeem als het nieuwe revolutionaire Cell Recovery Systems®. bestaat wereldwijd nog niet. De ontwikkelaars hebben alle wensen en eisen van artsen en therapeuten in dit systeem verwerkt. Het systeem is klaar voor de markt en zal een revolutie teweegbrengen in de gezondheidszorg.

 

Cell Recovery Systems® integreert de volgende behandelingen.

Deze kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar desgewenst ook tegelijkertijd, waardoor een ongekende synergie ontstaat!

– Koud Plasma
– EMG PERTH
– Ver Infrarood
– Geluid
– Licht

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share