053 4750230 perth@pemf-perth.nl

GEBRUIK
De toepassing met de PERTH duurt volgens Dr. med. Werner slechts 10 minuten (tenzij anders aanbevolen door een arts, therapeut of EMG) en moet twee keer per dag gebeuren.
Voor de toepassing op het hele lichaam is de vuistregel programma 3 in de ochtend, programma 2 ’s middags en programma 1 ’s avonds.

Het nieuwe EMG Profi (Treatment) System heeft ook andere speciale programma’s voor gebruik bij diverse klachten, die u op verzoek worden aanbevolen.

Dankzij het onderzoeks- en ontwikkelingswerk van Dr. med. Werner en andere wetenschappers is het nieuwe EMG Profi (Treatment) Systeem een van de modernste systemen in Europa, waarvan onze klanten profiteren.

Drink een half uur voor de toepassing 1 glas water, ontspan tijdens de toepassing en onderbreek deze indien mogelijk niet.

Als u tijdens de toepassing een warm gevoel of een aangename tinteling voelt, kunt u er zeker van zijn dat u een optimaal intensiteitsniveau hebt gekozen.

Na een bepaalde periode van thuisbehandeling voelt u zich misschien beter en bent u gewoonweg in een betere stemming. Het is een zachte procedure, cellen en organen worden op natuurlijke wijze gestimuleerd.
Heb geduld, de eerste resultaten kunnen snel komen.

In geval van bijzondere gezondheidsproblemen raden wij een begeleidend onderzoek met de BIOGRAF-methode aan. Zo kunnen wij het succes van de toepassing of eventuele blokkades van de toepassing herkennen en aanvullende maatregelen nemen.

Op verzoek geven wij u gepersonaliseerde toepassingsadviezen in functie van uw behoeften.