053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH bij paarden

PERTH bij huisdieren

Het PERTH systeem bij dieren

Dieren kunnen ons niet precies zeggen wat er aan scheelt. Met name chronische klachten worden regelmatig te laat herkend of in het begin onjuist gediagnosticeerd. Ook bij ziektes van organen is een zekere diagnose niet altijd mogelijk. Kenmerkende ouderdomsklachten worden meestal helemaal niet of enkel met pijnmedicatie behandelt.

De inname van medicijnen door hun huisdieren stelt menig dierenbezitter voor een probleem. Tabletten worden uitgespuugd, zalf afgelikt en pleisters en verband afgetrokken, injecties worden afgeweerd met nagels en tanden. Wat kun je doen om het risico van foutieve diagnoses en de daarmee verbonden verkeerde medicijnen en hoge kosten te verlagen.

Werking van het PERTH systeem

De Pulserende Energie Resonantie Therapie (PERTH) ondersteunt de zelfgenezende kracht van de dieren en helpt zo vele ziektes en aandoeningen te voorkomen waaronder ouderdoms- en chronische klachten.

Een verbetering van de celstofwisseling en de stimulering van eiwitproductie ondersteunt het genezingsproces bij blessures en ziektes. De dieren merken de positieve werking van PERTH en accepteren de behandeling meestal meteen.

In tegenstelling tot veel andere behandelingen kan magneetveldtherapie ook diepere lagen zoals spieren en botten bereiken..

Metalen implantaten of met gips geïmmobiliseerde ledematen vormen geen beletsel voor de therapie.

Het omstandige aanleggen van elektroden of aanbrengen van contactgel is niet nodig, de behandeling is voor de dieren ongecompliceerd, angst- en pijnvrij.

PERTH bij sport en hobbypaarden

Paarden hebben vaak last van spanningen in de rug- en beenspieren. De PERTH is succesvol gebleken bij spierspanningen luxaties, peesschede ontstekingen, M. Sudeck, gewrichtsontsteking en verstijving, verstuikingen, peesrupturen en fissuren.

PERTH bij de voorbereiding van toernooien

De inzet van de PERTH therapie in de voorbereiding wedstrijden en toernooien is een soort ‘geheime’ tip. Of het nu renpaarden, spring- of dressuurpaarden gaat, als de paarden kort voor de wedstrijd een PERTH ondergaan zijn ze tijdens het toernooi volledig ontspannen en behalen betere resultaten.

Herstel na de wedstrijd gaat sneller omdat de stressbelasting duidelijk lager is.

Ondersteuning door PERTH

 In de dierenartspraktijk wordt PERTH vaak gebruikt bij:

  • open wonden, fracturen, verbrandingen
  • Zwelling, bloeduitstortingen, gangreen
  • Spierspanningen en -scheurtjes
  • Stofwisselings- en doorbloedingsproblemen
  • Gewrichtsontstekingen en slijtage
  • Heupaandoeningen, tussenwervelschijf problemen en teckelverlamming

Er is een apart programma waar de frequenties voor dieren in zijn verzameld. De intensiteit, het level, hangt af van de grootte van het dier.

De mat-kussen en intensief applicatoren zijn geschikt voor behandeling bij dieren van iedere grootte. Het kussen kan bijvoorbeeld op de rug van een paard worden gelegd of, bij kleinere dieren, onder de mand.

Speciaal voor de behandeling bij paarden zijn applicaturen in zadelvorm en voor de benen ontwikkeld.

Katten ervaren de EMG PERTH frequenties vaak als aangenaam

EMG PERTH bij paarden

Een paard met de EMG PERTH mat en het sturingskastje op de rug

Kamelen worden ook met EMG PERTH behandeld

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share