053 4750230 perth@pemf-perth.nl

Hartritmestoornissen en PERTH

Hartritmestoornissen

Dr. Werner heeft achtergronden, onderzoeken en persoonlijke ervaringen in zijn boek Gesundheit durch EnerieRegulation mit Magnetfeldern beschreven. De hoofdstukken worden afzonderlijk vertaald en gepubliceerd op de PEMF-PERTH.NL website. Uit het boek van dr. med Werner “Gesundheit durch Energie Regulation mit Magnetfeldern”  pagina 58,59 

Disclaimer: Dr. Werner beschrijft zijn ervaringen nadrukkelijk als persoonlijke ervaringen. Het is informatie die geen enkele belofte of garantie geeft aan mensen die het PERTH system gebruiken. Het is informatief bedoeld en niet als medisch advies of in plaats van een bezoek aan een reguliere arts. Ook is het niet bedoeld om een medische behandeling te onderbreken.

arts, wetenschapper en visionair dr. med. Werner

arts, wetenschapper

In 1998 belde een heer Franz G. (70) uit Kleinwelka mij op. Hij leed aan hartritmestoornissen. De behandelende artsen hadden hem daarom sterk aangeraden een pacemaker te laten implanteren. De heer G. wilde deze procedure echter koste wat kost vermijden. Kennissen uit Halle/S. hadden hem aangeraden magnetische veldtherapie te proberen, omdat zij daar zelf goede ervaringen mee hadden.

Hij belde en wilde weten wat mijn mening was over magnetische velden voor hartritmestoornissen en welke kansen hij had om een pacemakerimplantatie te vermijden. “Zal magneetveldtherapie helpen bij mijn probleem?” was zijn specifieke vraag.

Natuurlijk kon ik daar geen concreet antwoord op geven, want ik ben geen helderziende maar arts.

Uit ervaring is gebleken dat bij 88% van alle behandelde patiënten de hartritmestoornissen binnen 3 tot 9 maanden verbeterden als gevolg van PERTH. Bij 40% van de patiënten zijn ze zelfs helemaal verdwenen. Maar natuurlijk waren er ook mensen (12%) die binnen 9 maanden geen verbetering ondervonden.

Dus antwoordde ik hem: “Als ik u was, zou ik eerst 9 maanden lang magnetische veldtherapie toepassen. Als uw artsen na die tijd nog steeds denken dat u een pacemaker nodig hebt, dan kunt u nog steeds beslissen wat u wilt doen!”

Vervolgens kocht hij in 1998 een Medline-systeem en behandelde zichzelf regelmatig thuis volgens mijn advies. Na zeven maanden kreeg hij een probleem uit een heel andere hoek. Zijn behandelende artsen wilden uitgebreide diagnostiek doen om uit te zoeken waarom de ritmestoornissen waren verdwenen. Hij stond deze diagnostiek niet toe, maar stond altijd onder een zekere druk die artsen kunnen uitoefenen wanneer zij uitgebreide diagnostiek op hun patiënt willen doen.

Hij heeft zijn artsen niet verteld welke alternatieve behandeling hij de afgelopen maanden had gekozen en die tot dit succes heeft geleid. Hij wilde voorkomen dat hij belachelijk werd gemaakt. Ondertussen weet ik dat de ritmestoornissen van de heer G. in de afgelopen 7 jaar niet zijn teruggekomen.

Hartritmestoornissen 40 uur lang

Op 17.8.2005 kwam mevrouw Regina Eng. uit Biesenthal bij mij voor een consult en voor de evaluatie van haar energiemeting. Zij had in juni 2004 een PERTH-systeem van EMG gekocht in verband met haar hartritmestoornissen.

Sinds 1984 had de vrouw hier elke maand last van. De hartkloppingen gingen 40 tot 45 uur (!) achter elkaar door zonder pauze. “Na zes weken PERTH met de EMG 1 (het toenmalige PERTH Systeem) waren de ritmestoornissen niet meer waarneembaar en dit is zo gebleven tot op heden”, zo schrijft mevrouw Eng.

Bovendien is haar algemene toestand aanzienlijk verbeterd, met inbegrip van haar reumatische klachten. Sommige medicijnen konden worden afgebouwd. Vanwege de objectieve verbeteringen in haar toestand adviseerde de behandelend arts mevrouw Eng. om deze PERTH te blijven gebruiken.

Een litteken van een hartaanval kan niet meer gevonden worden

Natuurlijk kan de PERTH genezingsprocessen aanzetten, blijkbaar zelfs op de hartcellen. De vader van mevrouw Rei. (74) had een hartaanval overleefd. In het gebied van dit infarct toonde magneto-resonantie beeldvorming (MRI) een litteken. Na deze hartaanval zorgde mevrouw Rei. er vervolgens voor dat haar vader zichzelf drie keer per dag met EMG 1 behandelde om een nieuwe hartaanval te voorkomen.

Na drie jaar controleerde de behandelende cardioloog de anatomische toestand van het hart van de heer Rei opnieuw door middel van MRI en was verbaasd. Het litteken van de hartaanval was niet meer te vinden! Aangezien de MRI een zeer nauwkeurige afbeelding van de weefsels geeft, moet men concluderen dat hartspiercellen door PERTH kunnen regenereren.

Het littekenweefsel dat na het infarct als inferieur substituut werd gevormd, was volledig vervangen door gezonde hartspiercellen. De regeneratie van de hartspiercellen is zo gunstig voor deze oudere heer omdat het zijn hart efficiënter maakt.

Er zijn meer actieve hartspiercellen beschikbaar in plaats van minderwaardig littekenweefsel.

De cellen van het geleidingssysteem zijn hartspiercellen met een specifieke structuur voor hun eigen taak; “geleiding”.

Als zenuwcellen 50% beter regenereren in het magnetische veld en spiercellen hetzelfde doen, kan men een regeneratie van cellen van het geleidingssysteem verwachten. Littekens na een infarct in dit gebied zouden kunnen worden afgebroken en vervangen door de specifieke cellen. Dit leidt dan tot normale geleiding.

In ieder geval is mijn ervaring dat hartritmestoornissen als gevolg van PERTH bij 88% van de betrokkenen binnen 9 maanden verbeteren.

Literatuur: Budkar, Markov, Plattner/Werner, Petrossi, Sorokina, Vasieva, Werner

DISCLAIMER

Dit artikel is een vertaling van patiënten ervaringen die dr. Med. Werner heeft meegemaakt en beschreven in zijn boek “Gesundheit durch Energie Regulation mit Magnetfeldern” is geschreven.  Het is een informatief artikel en niet wetenschappelijk. De voorbeelden zijn anekdotisch en geen advies om een PERTH behandeling te doen in plaats van een medische behandeling.

 

 

 

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share