053 4750230 perth@pemf-perth.nl

EMG Living Energy

De EMG – Living Energy is bedoeld om je te vergezellen op vakantie of op reis waar je je EMG-Pro Systeem niet wilt of kunt meenemen. Je kunt de EMG-Living Energy om je pols dragen of aan je arm of been bevestigen met het middelste klittenband en aan je buik/borst met het lange klittenband.

Vanaf nu kunnen de pulserende magnetische velden, bij juist gebruik, de lichaamseigen afweerfuncties versterken en de bloedcirculatie in de lokale toepassingsgebieden bevorderen. Verzwakte lichaamscellen reageren op het magnetische veld en worden zo op een gezond energieniveau gebracht.

EMG – Living Energy kleinste magneetveldapparaat van de EMG familie (Ø=65mm). Met zijn speciale naaldimpuls.

De 9 programma’s duren elk 60 minuten. Ze vullen elkaar aan en kunnen na elkaar worden gebruikt. De EMG Living Energy wordt op de gewenste plaats bevestigd met behulp van klittenband of om de pols gedragen. De EMG Living Energy mag onderweg niet ontbreken.

Het apparaatje is klein en praktisch, past in elke zak en is  ideaal voor onderweg. Living Energy wordt geleverd met een batterij, 3 klittenbanden en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.

Vitalisering en regeneratie

Voel je je van tijd tot tijd opgebrand en moe? Ben je lusteloos en vind je het dagelijks werk moeilijk? Heb je last van stress of gebrek aan beweging? Span je je soms te veel in tijdens het sporten?

Er is een oplossing. Zelfs de oude Chinezen wisten dat het reguleren van de energetische huishouding het lichaam versterkt en activeert of in balans brengt.

EMG maakt in haar nieuwste ontwikkeling gebruik van deze eeuwenoude kennis, gecombineerd met de huidige onderzoeksresultaten. Met het nieuwe wellnesssysteem van EMG, de Living Energy, kun je onderweg energie tanken en tegelijkertijd de energiestroom reguleren.

Je verhoogt je welzijn en vermindert stress.

Bij juist gebruik kunnen de pulserende elektrische energievelden de energiestroom regenereren en activeren, de lichaamseigen verdedigingsfuncties versterken en de regeneratie en bloedcirculatie in de lokale toepassingsgebieden bevorderen. Verzwakte lichaamscellen reageren op het effect van het energieveld en worden zo op een gezond energieniveau gebracht.

Ervaar de unieke effecten van de EMG systemen van Dr. med. Werner en krijg je levenskwaliteit terug!

geinteresseerd in aanschaf?

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share