053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH preventief gebruiken en bij klachten

PERTH gebruik

De preventieve toepassing met de PERTH volgens Dr. med. Werner duurt slechts 10 minuten (tenzij anders aanbevolen door een arts, therapeut of EMG). Regelmaat is belangrijk en voor een voldoende resultaat is het goed om de behandeling twee keer per dag te doen.
Voor de toepassing op het hele lichaam is de vuistregel programma 3 in de ochtend, programma 2 ’s middags en programma 1 ’s avonds.

De ochtend- en avondbehandeling zijn het eenvoudigst in te plannen omdat de behandelmat meestal in bed ligt op de matras, onder een topmatras.  in de avond voor het slapen gaan kan het PERTH systeem worden aangezet, meestal Programma 1 en Level 1, de tijd kan worden ingesteld tot 60 minuten, het apparaat schakelt zich zelf uit na afloop van de ingestelde behandeltijd.

In de ochtend als men nog in bed ligt kan het PERTH systeem weer worden aangezet, misschien is het goed om de wekker iets vroeger te zetten. De tijd is minimaal 10 minuten maar er gebeurt meer bij 20 minuten of langer. In het algemeen wordt Programma 3 gekozen, het activeringsprogramma, met Level 6 of 7.

Overdag kan Programma 2 worden gekozen, dit programma heeft een heel brede werking. Overdag wordt vaak het behandelkussen gekozen, dit kan achter de rug in de stoel worden geplaatst, op de knieën gelegd of onder de voeten. De tijd kan tot maximaal 60 minuten worden ingesteld. Het Level mag in de ochtend 6 of 7 zijn, in de middag eerder 3 of 4.

Het nieuwe EMG Pro Systeem heeft meerdere programma’s voor gebruik bij diverse klachten, die u op verzoek worden aanbevolen.

Dankzij het onderzoeks- en ontwikkelingswerk van Dr. med. Werner en andere wetenschappers is het nieuwe EMG Pro Systeem één van de modernste systemen in Europa. Om het effect van het PERTH gebruik te optimaliseren is het zinvol een half uur voor de toepassing 1 glas water, te drinken en tijdens de toepassing te ontspannen. Onderbreek deze indien mogelijk niet.

Als u tijdens de toepassing een warm gevoel of een aangename tinteling voelt, kunt u er zeker van zijn dat u een optimaal intensiteitsniveau hebt gekozen. Na een bepaalde periode van thuisbehandeling voelt u zich misschien beter en bent gewoonweg in een betere stemming. Het is een zachte procedure, cellen en organen worden op een natuurlijke manier gestimuleerd.

Wees geduldig, de eerste resultaten kunnen snel komen.

In geval van bijzondere gezondheidsproblemen raden wij een begeleidend onderzoek aan met de MNLS. Zo kunnen wij het succes van de toepassing of eventuele toepassingsblokkades herkennen en aanvullende maatregelen adviseren!

Op verzoek geven wij u gepersonaliseerde toepassingsadviezen op basis van uw behoeften.

PERTH behandeling eenvoudig in bed

De behandelmat ligt onder de matras of de topmatras. Het programma wordt ’s avonds aangezet voor een optimale nachtrust en ‘ s ochtends om energiek de dag te beginnen! Het programma werkt voor beide tegelijk!

Overdag op de bank een PERTH behandeling

Op de bank of een stoel.

PERTH behandeling tijdens autorijden

PERTH kan met een adapter worden aangesloten op de 12 V aansluiting van auto, camper en boot.