053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH en aseptische botnecrose

Aseptische botnecrose – afsterven van bot

Dr. Werner heeft achtergronden, onderzoeken en persoonlijke ervaringen in zijn boek Gesundheit durch EnerieRegulation mit Magnetfeldern beschreven. De hoofdstukken worden afzonderlijk vertaald en gepubliceerd op de PEMF-PERTH.NL website. Dit ervaringsbericht staat op pagina 66..

Disclaimer: Dr. Werner beschrijft zijn ervaringen nadrukkelijk als persoonlijke ervaringen. Het is informatie die geen enkele belofte of garantie geeft aan mensen die het PERTH system gebruiken. Het is informatief bedoeld en niet als medisch advies of in plaats van een bezoek aan een reguliere arts. Ook is het niet bedoeld om een medische behandeling te onderbreken.

arts, wetenschapper en visionair dr. med. Werner

arts, wetenschapper

Botnecrose is het afsterven van botweefsel. Het kan het gevolg zijn van meerdere oorzaken onder meer door ontstekingen.

Bij sommige jonge mensen sterft een deel van hun bot soms af  zonder dat er bacteriën bij betrokken zijn. Dit proces heet  “aseptische botnecrose” (aseptische afbraak van het bot). Als de wervellichamen aangetast zijn, wordt deze ziekte de ziekte van Scheuermann genoemd, naar de ontdekker ervan ‘de ziekte van Scheuermann’, als de kop van het dijbeen afsterft heet het Morbus Perthes (morbus = ziekte), van het scheenbeen onder de knieschijf heet het de ziekte van Schlatter en van de tarsale botten heet de ziekte van Köhler I/II.

Twee meisjes (11 en 14) die leden aan de ziekte van Schlatter waren na een week  PERTH  behandeling (PHOTONICA) pijnvrij. Na drie maanden waren ze in staat om hun wedstrijdsport volledig te hervatten!

De snelle genezing van de ziekte van Köhler II door behandeling met de EMG bij een 10-jarig meisje werd geobserveerd en gedocumenteerd door de Berlijnse natuurgeneeskundige  mevrouw Beiersdörfer.

De arts, mevrouw Dr. Stojanowa, stelde vast dat het afsterven van de kop van het heupgewricht steeds vaker voorkomt bij volwassenen. “In zulke gevallen is een snelle diagnose belangrijk zodat de schade aan de gewrichtskop binnen de perken blijft. Het gebruik van magneetveldtherapie is zeer effectief!” en moet volgens haar zo snel mogelijk worden toegepast.

Ik ken een man met een dergelijke aandoening. Hij stond in 1994 op een kleine heuvel om een foto van zijn familie te maken. Daarbij gleed zijn been weg, waarop hij een lichte pijn in zijn heup kreeg, die in de daaropvolgende dagen toenam. De dokter die hij consulteerde, behandelde hem 4 maanden lang met pijnstillers, totdat uiteindelijk iemand eindelijk op het idee kwam om een röntgenfoto te maken.

  • De diagnose op de röntgenfoto was necrose van de femurkop!
  • De therapie was: gewrichtsprothese links!

PERTH en heupkop

Zo snel kan het gebeuren! De 38-jarige Achim K. wilde de komende 40 jaar niet met een kunstheup rondlopen.   Dus reisde hij door heel Duitsland en deed overal onderzoek. Uiteindelijk kocht hij de PHOTONICA, een magneetveldsysteem. Maar de fabrikant zelf twijfelde kennelijk over het effect van zijn systeem en gaf daarom geen concrete aanwijzingen of het nuttig zou kunnen zijn voor botherstel. Dit wordt in ieder geval beschreven in de documenten die in Duitsland tussen alle autoriteiten en specialisten heen en weer zijn gestuurd en die in mijn bezit zijn gekomen.

De heer K. begon met regelmatige thuistherapie dankzij de persoonlijke inzet van zijn huisarts en het hoofd van de AOK (Duitse ziektekostenverzekeraar) in Rostock. Na een paar maanden kon hij pijnvrij lopen en zelfs dansen. De pijn werd tijdens de eerste 14 dagen van de behandeling in eerste instantie iets erger. Maar na 11 jaar loopt hij soepel en pijnvrij. Zij het met een onopvallend hinken aan de linkerkant.

Het deed me plezier om zes jaar later een van de vele artsen die de heer K. destijds behandelden, te vertellen hoe die heup was verbeterd.  Hij antwoordde met de opmerking: “Dat kan niet!”

Literatuur: Baranovic, Bassett, Harrison, Plattner/Werner, Shastnyi, Shevchenko,

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share