053 4750230 perth@pemf-perth.nl

CellRecoverySystems® Cold Plasma en meer

door | feb 20, 2024 | Uncategorized | 0 Reacties

CellRecoverySystems®, het gezondheid- en vitaliteitssysteem

Veroudering en vitaliteit zijn complexe processen die worden beïnvloed door een combinatie van genetische factoren, omgevingsfactoren en levensstijl. Hoewel het volledig begrijpen ervan een uitdaging is vanwege de vele facetten, zijn meerdere factoren bekend die bijdragen aan veroudering, vitaliteitsvermindering en toename van klachten. Onder andere cellulaire schade, mitochondriale disfunctie, chronische ontstekingen en oxidatieve stress werken vroegtijdige veroudering en vitaliteitsvermindering in de hand. Het is ook bekend dat regelmatige lichaamsbeweging, een goede nacht rust en voldoende ontspanning vroegtijdige veroudering tegengaan en bijdragen tot een grotere vitaliteit.

Maar er is meer mogelijk. Het revolutionaire  CellRecoverySystems®  combineert vijf beproefde gezondheid ondersteunende technieken in de ‘CellRecovery Experience’. Een unieke half uur durende ervaring die bestaat uit een combinatie van

  • Cold Plasma,
  • Pulserende Elektromagnetische Resonantie THerapie, (PERTH)
  • Infrarood,
  • PhotoBioModulatie (PBM) ,
  • Sono en vibro-akoestische therapie.

Ze werken samen om oxidatieve stress optimaal te neutraliseren, ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën te helpen elimineren, het immuunsysteem te ondersteunen,  doorbloeding te verbeteren en diepe rust en ontspanning zowel mentaal als fysiek te bevorderen.

Door deze elkaar versterkende en aanvullende  componenten is een CellRecovery Experience herstel- en gezondheidsbevorderend en heeft mede dankzij de unieke total body antioxidatieve werking van de Cold Plasmawolk waarin men ligt een anti-aging effect.

Het beste rendement wordt verkregen in combinatie met een gezonde levensstijl.

De vijf CellRecoverySysystems® Technieken

In CellRecoverySystems® zijn vijf natuurkundige technieken gecombineerd. Ieder van deze technieken heeft een positief regulerend of ondersteunend effect op onder meer oxidatieve stress, het immuunsysteem, de doorbloeding van zowel spieren als organen, stamcellen, chronische ontstekingen, mentale ontspanning en spierontspanning.

De vijf technieken hebben ieder hun eigen specifieke werking die elkaar aanvullen en versterken. Het maakt het CellRecoverySystems®  een revolutionair Gezondheid- en Vitalitetsyteem met een unieke werking op anti-aging en herstel- en gezondheidsbevordering.

De vijf CellRecoverySystems® technieken in het kort

  1. Cold plasma

Cold Plasma ontstaat door de toevoeging van energie aan een gas of aan lucht. De toegevoegde energie zorgt voor het splijten van moleculen waardoor een nieuw energierijk gas ontstaat, bestaande uit onder meer elektronen en ionen. Cold Plasma heeft bijzondere eigenschappen. Het is onder meer antioxidatief, doodt ziekteverwekkers en ondersteunt herstel. Het stimuleert het immuunsysteem, helpt bloedvaten vormen en heeft een ontstekingsregulerende werking.

  1. Pulserende Elektromagnetische Resonantie Therapie, PERTH

blue lighting wave

PERTH is een bijzondere vorm van pulserende elektromagnetische veldtherapie (PEMF). De elektromagnetische signalen worden dankzij de lichaamseigen lage intensiteit en de lichaamsidentieke pulsvorm door de cellen begrepen. De natuurlijke processen worden zo door de meer dan 9000 geselecteerde frequenties die als een elektromagnetische melodie worden afgespeeld, hersteld en versterkt.

Het PERTH systeem kan als thuistherapiesysteem worden aangeschaft. Het wordt door artsen en behandelaars ook veel gebruikt als behandeling in de praktijk of ter ondersteuning van behandelingen zoals acupunctuur.

  1. Infrarood

Eelktromagnetische lichtspectrumInfrarood (IR) straling is een vorm van elektromagnetische straling met golflengtes langer dan die van zichtbaar licht. Deze straling kan op verschillende manieren worden toegepast.

Warmte van  infraroodstraling dringt diep door in het lichaam en bevordert een verbeterde doorbloeding wat van voordeel kan zijn voor mensen met doorbloedingsstoornissen en hoge bloeddruk. Infraroodwarmte heeft een spierontspannend en pijndempend effect. Het wordt vaak gebruikt bij spier– en gewrichtsaandoeningen.

  1. PhotoBioModulatie, PBM

PhotoBioModulatie (PBM), ook bekend als laag-niveau lasertherapie (LLLT) of lichttherapie met lage intensiteit (LILT), verwijst naar het gebruik van laag-niveau licht of niet-thermisch laserlicht om biologische processen te stimuleren of te moduleren. Deze vorm van therapie wordt toegepast op weefsels en cellen met als doel de gezondheid te bevorderen en verschillende medische aandoeningen te behandelen.

Het precieze werkingsmechanisme van PBM is complex en omvat interacties met cellulaire structuren, zoals mitochondriën. Licht kan de mitochondriale functie verbeteren, de productie van celenergie, adenosine trifosfaat (ATP) stimuleren en verschillende cellulaire processen beïnvloeden, zoals celdeling, ontstekingsreacties en weefselherstel. PBM wordt onder andere toegepast bij wondgenezing, pijn, neurologische aandoeningen en in de sportgeneeskunde.

  1. Geluid- en vibro-akoestische therapie

Geluidstherapie, ook bekend als sonotherapie of klanktherapie, maakt gebruik van geluidstrillingen om fysieke, mentale of emotionele gezondheid te bevorderen en te herstellen. CellRecoverySystems® heeft dankzij gebruik van sonic transducers een uitgebreid frequentiebereik van diepe subtonen in het lage hartgebied (5 Hz) tot ultrasone frequenties van 25 kHz.Er kunnen klassieke klanken van klankschalen worden afgespeeld, maar ook technische frequenties gericht op bijvoorbeeld neurologische problemen. Er kunnen eveneens muziekstukken van bijvoorbeeld Mozart als muziektherapie worden afgespeeld.

Vibro-akoestische therapie

De laagste tonen zijn voelbaar als vibratie. Deze micromassage gaat diep tot in de onderste huidlagen of zelfs door het hele lichaam. Hoe lager de frequentie, hoe dieper het effect in het lichaam. Individuele organen reageren door resonantie bijzonder goed op bepaalde frequenties.

CellRecoverySystems® binnenkort in Nederland

Op dit moment wordt in Duitsland door de EMG ingenieurs de laatste hand gelegd aan de techniek terwijl het Nederlandse WeLLDesign de laatste hand legt aan de exclusief voor CellRecoverySystems® ontworpen behuizing.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share