053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PEMF PERTH was op de beurs

door | nov 22, 2023 | Uncategorized | 0 Reacties

Veel gestelde vragen op de beurs

Afgelopen weekend waren we op de Internationaal Therapeut in Houten met het PERTH systeem. Er waren veel geïnteresseerden en veel mensen hebben het PERTH systeem geprobeerd, soms met bijzondere ervaringen zoals vibraties op zwakke plekken zoals pas genezen fracturen, een sterke ontspanning en pijnvermindering bij rugklachten.

Er werden veel vragen gesteld over de verschillen met andere PEMF systemen.

In blogartikelen op deze website is hierover meer te lezen maar omdat uit de vragen bleek dat de verschillen voor veel mensen lastig te herkennen zijn geef ik onderstaand de antwoorden op veel gestelde vragen

Enkele verschillen tussen PERTH en andere PEMF systemen

1. Intensiteit

De elektromagnetische signalen die ons lichaam zelf maakt en gebruikt om processen aan te sturen zijn de grootte van miljoenste, miljardste en biljoenste Tesla’s. Het inschatten is lastig omdat het om heel veel nullen achter de komma gaat. Het is goed om je te realiseren dat een miljardste duizend keer kleiner is dan een miljoenste. En een biljoenste is weer duizend keer kleiner dan een miljardste.

Bij de relatief veel grotere eenheden is het anders. Een honderdste is maar tien keer kleiner dan een tiende en een duizendste is maar tien keer kleiner dan een honderdste. Vanaf een duizendste gaat in stappen van 1000, van drie extra nullen achter de komma.

In het schema wordt aangegeven dat ons lichaam signalen gebruikt in de orde van grootte van biljoenste tot miljoenste.

Deci, 1 d 0.1 tiende  
Centi, 2 c 0.01 Honderdste  
Milli, 3 m 0.001 Duizendste  
Micro, 6 µ 0.000 001 Miljoenste  
Nano, 9 n 0.000 000 001 Miljardste Lichaamseigen intensiteit
Pico, 12 p 0.000 000 000 001 Biljoenste Lichaamseigen intensiteit

 

Onderstaande waardes heb ik uit deze tabel van internet.

Benaming Perth Andere systemen
Milli, duizendste    
Micro, miljoenste Hoogste waarde, 1,3 micro Tesla

Hoogste waarde 220 microTesla

Laagste waarde 0,27 microTesla

Nano, miljardste    
Pico, biljoenste Laagste waarde 700 pico Tesla  

De hoogste waarde van sommige andere systemen is 0,000.220 T terwijl die bij het PERTH systeem 0,000.013 T is. De maximale intensiteit van een aantal andere systemen is dus 170 keer groter.

De laagste waarde van een aantal andere systemen is 0,000.000.27 terwijl de kleinste PERTH waarde 0,000.000.000.700 Tesla is. De kleinste waarde van sommige andere systemen is dus 385 maal groter dan de laagste intensiteit van het PERTH systeem.

2. Frequentie gebied

Er zijn systemen die werken met een frequentiegebied tussen de 1 en de 963, er is zelfs een apparaat dat maar twee frequenties gebruikt volgens de tabel. Het grootste frequentiegebied dat ik bij andere systemen heb gevonden loopt van 0,1 tot 20.000 Hz.

Het PERTH systeem bestrijkt het frequentiegebied van 0,05 tot 38000 Hz!

3. Pulsvorm

De genoemde systemen gebruiken pulsen met blok-, sinus of zaagtandvorm. De blokpuls wordt ook wel NASA puls genoemd naar een studie die is gedaan.

Het doel hiervan is een snelle wisseling te krijgen om de ionenverschuiving te optimaliseren. Het PERTH systeem gebruikt de lichaamseigen pulsvorm omdat het doel is om de lichaamseigen signalen te ondersteunen, het is informatietherapie.

Bio-identieke of geen bio-identieke frequenties?

Voor het verschuiven van ionen in het lichaam is de gebruikte frequentie niet zo belangrijk. Vandaar dat er bekende systemen zijn die maar twee of vier frequenties gebruiken. In het PERTH systeem zijn meer dan 8000 frequenties opgenomen waarvan onderzoeken of ervaring hebben aangetoond dat deze belangrijk, soms zelfs van levensbelang zijn.

De Schumannfrequentie maakt bijvoorbeeld deel uit van de gebruikte frequenties die als een cluster, een soort elektromagnetische melodie worden afgespeeld.

Ionenverschuiving of informatietherapie

Zo kun je de verschillen tussen de meeste PEMF systemen en het PERTH systeem benoemen. Magneten hebben een positieve en een negatieve pool, de positieve pool stoot positief geladen deeltjes af en trekt negatief geladen deeltjes aan. In het lichaam is het effect dat geladen deeltjes bijvoorbeeld door een celwand worden geduwd. Hierdoor verandert de situatie in het lichaam dat probeert de situatie voor de verschuiving te herstellen.

Er ontstaat een activering van de stofwisseling en doorbloedingsverbetering. Doorbloedingsverbetering is een doel bij veel verschillende behandelingen omdat het een breed effect heeft. Er kan pijnvermindering optreden, verbetering van herstel, ontspanning en dergelijke.

Om het effect van ionenverschuiving te vergroten zijn meerdere aanbieders van mening dat een ‘krachtig’ signaal nodig is. Volgens de PERTH ontwikkelaars is dat een onjuist uitgangspunt. Verder zijn de pulsvormen bedacht om de ionenverschuiving te versterken.

Frequentietherapie als informatietherapie

Dr. med. R. Werner, de ontwikkelaar van het PEMF PERTH systeem, heeft samen met artsen en wetenschappers onderzocht op welke wijze elektromagnetische signalen in ons lichaam werken. Hoe zien ze er uit in vorm, intensiteit en welke frequenties worden gebruikt. Vervolgens is men een systeem gaan ontwerpen dat de natuurlijke signalen qua intensiteit en vorm zo goed mogelijk benadert en dat lichaam identieke frequenties bevat. Men heeft ook gekeken naar de wijze waarop in ons lichaam frequenties worden gebruikt om processen aan te sturen en dat blijkt altijd in synergie te gaan. Enkele losse frequenties worden niet gebruikt. Dr. Werner heeft eens geschreven: ‘met drie frequenties kun je geen symfonie schrijven’.

In het PERTH systeem zijn daarom vele frequenties geclusterd  in programma’s die als een soort van elektromagnetische melodie worden afgespeeld.

Onderstaand meer informatie over de PERTH eigenschappen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share