053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH reguleert de stofwisseling

door | jun 11, 2024 | Uncategorized | 0 Reacties

PERTH regelt het metabolisme (Stofwisseling)

arts, wetenschapper en visionair dr. med. Werner

arts, wetenschapper

Aan het begin van dit hoofdstuk heb ik beschreven hoe het organisme cellulaire energie opbouwt als gevolg van de stofwisseling. Een cel wordt opgeladen tot 70 à 80 mV met goede voeding en snelle verwijdering van stofwisselingsproducten, vergelijkbaar met een batterij. Met deze membraanspanning is de cel sterk en krachtig en bijna onkwetsbaar. Een goede stofwisseling is dan ook uiterst belangrijk voor het welzijn en de gezondheid.

Een goede stofwisseling is goed voor je gezondheid!

Bij wedstrijdsporters kan dit celmembraanpotentiaal zelfs 130 mV bereiken. Maar dit is niet langer de fysiologische norm, maar een uitzondering.

Figuur 25a: Voor en na een PERTH met 0,3 μT wordt het metabolisme gemeten met het Caloriefit-systeem. De Caloriefit documenteert in een grafiek dat het metabolisme toeneemt van een abnormaal lage 57,7% tot waarden in het normale bereik van 108,2% als gevolg van de PERTH. De rode kolom beschrijft de huidige gemeten waarden van de testpersoon, de blauwe kolom toont de ideale waarden van de stofwisseling.

Een zwak metabolisme wordt dus door de PERTH gestimuleerd en in het normale bereik gebracht. Als het metabolisme van een persoon echter pathologisch verhoogd is, wordt het door de toepassing van het geoptimaliseerde magnetische veld teruggebracht tot het normale niveau.

“In alle tot nu toe gemeten gevallen, normaliseert de stofwisselingssnelheid als deze pathologisch verhoogd is, na regulering door het geoptimaliseerde magnetische veld. Het is nooit onder de norm gezakt”, aldus Josef Plattner.

 PERTH stimuleert dus niet de stofwisseling, zoals algemeen wordt gezegd, maar regelt deze door haar te normaliseren!

Met deze bewezen regulering van de stofwisseling naar de norm door een geoptimaliseerd magnetisch veld, wordt duidelijk waarom PERTH zeer goed succes heeft bij de behandeling van zowel hyperthyreoïdie als hypothyreoïdie.

Hetzelfde geldt voor de bloeddruk. Ook hier kan zowel de hoge als de lage bloeddruk verbeteren in de loop van een regelmatige behandeling met PERTH, zoals later zal worden uitgelegd.

Geen verhoging van het metabolisme boven de fysiologische norm!

 Maar deze twee meetresultaten zeggen nog meer.

Tot nu toe sprak men altijd over de “stimulering van de stofwisseling“. Hieruit hebben veel artsen afgeleid dat men met dit geoptimaliseerde magnetische veld door een ongebreideld metabolisme uiteindelijk kanker zou kunnen produceren. Ook de bevordering van hyperthyreoïdie werd overwogen.

Maar de metingen laten iets heel anders zien. Zij tonen in alle gevallen een normalisering van de stofwisseling! Dit betekent dat het idee dat kanker en hyperthyreoïdie worden veroorzaakt door een veronderstelde stimulering van de stofwisseling niet langer houdbaar is. Deze verklaring geldt echter alleen als de toegepaste magnetische velden zo laag zijn (nano- tot picotesla) dat in het organisme niet meer dan 2 mV spanning wordt opgewekt.

 

De PERTH heeft een balancerend en normaliserend effect op het metabolisme!

Figuur 25b: Een pathologisch verhoogd metabolisme van 138,9% wordt naar de norm teruggebracht tot 119,9% door behandeling met een geoptimaliseerd magnetisch veld, zoals deze caloriefitmeting laat zien. De stofwisseling wordt echter nooit zodanig verlaagd dat deze onder de norm komt.

 

 

DISCLAIMER

Dit artikel is een vertaling van een artikel uit het boek van dr. med. R. Werner. het heeft als ondertitel ‘de ervaringen van een arts’. Het beschrijft wat dr. Werner heeft meegemaakt. Het is uitsluitend informatief bedoeld. Het is niet als alternatief voor een regulier medisch onderzoek bedoeld. Het is eveneens geen belofte of garantie voor resultaat. Wij adviseren bij klachten een arts te bezoeken.

In het Nederlands vertaalde artikelen uit het boek van dr. med.R. Werner

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share