053 4750230 perth@pemf-perth.nl

PERTH en het immuunsysteem

door | jun 13, 2024 | Uncategorized | 0 Reacties

PERTH versterkt het immuunsysteem

arts, wetenschapper en visionair dr. med. Werner

arts, wetenschapper

 Met de energetische opwaardering van de lichaamscellen als gevolg van een PERTH worden onvermijdelijk ook alle cellen van het immuunsysteem versterkt waardoor hun prestaties verbeteren.

De opname van aminozuren uit eiwitten wordt duidelijk bevorderd. Het gevolg hiervan is een tot 60% verhoogde productie van immuunproteïnen.  Deze afweereiwitten heeft het lichaam onder meer nodig voor de neutralisatie van bacteriële en virale gifstoffen. Aangezien ook de normale vorming van nieuwe cellen (celdifferentiatie) wordt gestimuleerd, kunnen witte bloedcellen voor verdedigingsdoeleinden sneller worden aangemaakt.

Bovendien is de fagocytosepotentie, d.w.z. de “vraatzucht” van de witte bloedcellen (faag = opeten; cyt = cel) aanzienlijk hoger in het geoptimaliseerde magneetveld. Dr. Tiuriaeva heeft dit al in 1967 vastgesteld en Dr. Moshaev in 1992 onafhankelijk van elkaar.

De cytotoxiciteit van witte bloedcellen tegen de eigen cellen verminderd!

Verder is opmerkelijk dat de cytotoxiciteit, de schadelijke werking van T-lymfocyten tegen de cellen van hun eigen lichaam met 20% afneemt (Warnke). Dit verschijnsel schijnt verantwoordelijk te zijn voor het feit dat auto-immuunziekten zoals lupus erythematosus, het syndroom van Sjögren, chronische-agressieve hepatitis en colitis ulcerosa duidelijk gunstig worden beïnvloed in het geoptimaliseerde magnetische veld.

Literatuur: Gorgiladze, Khamaganova, Mühlbauer, Sirov, Werner

Verhoging lysozymproductie

De lysozymproductie wordt tot 100% verhoogd in het elektromagnetische veld. Lysozym is een oplossend enzym dat in staat is bacteriële celwanden op te lossen. Het is dus gelijk aan een “pantserdoorborend wapen”. Dit maakt PERTH tot een zinvolle methode bij bacteriële infecties.

Figuur 26: Een purulente ontsteking (oorspronkelijk 6 cm Ø) met weefseldood in het gebied van de neusvleugels, de kauwspier en de wanghuid na besmetting met een ziekenhuiskiem in het neusslijmvlies, geneest met PERTH en lymfomyosoot binnen 4 weken (Dr. Eckstein).

Figuur 26: Een purulente ontsteking (oorspronkelijk 6 cm Ø) met weefseldood in het gebied van de neusvleugels, de kauwspier en de wanghuid na besmetting met een ziekenhuiskiem in het neusslijmvlies, geneest met PERTH en lymfomyosoot  (homeopathisch middel)binnen 4 weken (Dr. Eckstein).

De mogelijkheid om de directe vernietiging van celwanden van bacteriën te bevorderen is zeker mede verantwoordelijk voor het feit dat PERTH zorgde voor snelle genezing bij een vrouw met een vreselijke purulente necrotiserende ontsteking (necrose = plaatselijke weefseldood) in het gezichtsgebied tussen ooghoek en mond. Helaas werd PERTH bij deze patiënt pas gebruikt nadat vier weken antibiotica volledig hadden gefaald bij deze ziekenhuiskiem!

De 11-hydrocorticoïde productie wordt ook verhoogd. Patiënten met een chronische ziekte zijn meestal bekend met de behandeling met cortisonen. Beide stoffen hebben een ontstekingsremmende werking, alleen wordt deze natuurlijke stof tijdens PERTH in een biologische dosering door de bijnier geleverd.

Toename collageenproductie

Tot slot wil ik de toename van de collageenproductie met 11% vermelden. Ouderen kennen collageen als beenderlijm. Het lijmt ook de cellen van ons lichaam aan elkaar, anders zouden al onze 100 biljoen cellen “hun eigen gang kunnen gaan”.

Dit collageen verhindert of voorkomt de verspreiding van bacteriën. Maar het kan ook de verspreiding van uitzaaiingen van kankercellen in het lichaam belemmeren. Bij voldoende collageenproductie kunnen bacteriën en kankercellen moeilijk voldoende collagenase, een ferment voor het oplossen van collageen, produceren om de collageenwand tussen de gezonde cellen op te lossen (Niedzwiecki).

Wie zijn immuunsysteem met deze thuisbehandeling in goede conditie weet te houden, oefent een prachtige profylaxe uit tegen de vele infectieziekten die weer de kop opsteken, zoals tuberculose of de Vogelgriep. Zelfs een kwaadaardige tumor heeft het moeilijk tegen een sterk immuunsysteem.

Literatuur: Bogoliubov, Cho, Degen, Dikova, Gaidashev, Gorgiladze, Hanusch, Holeczy, Lashchenko, Janata, Jurlov, Khamaganova, Khomenko, Ludwig, Markov, Morushenko, Mozhaev, Mritskhulava, Plattner/Werner, Scarfi, Strugatskij, Thuile, Warnke, Werner.

DISCLAIMER

Dit artikel is een vertaling van een artikel uit het boek van dr. med. R. Werner. het heeft als ondertitel ‘de ervaringen van een arts’. Het beschrijft wat dr. Werner heeft meegemaakt. Het is uitsluitend informatief bedoeld. Het is niet als alternatief voor een regulier medisch onderzoek bedoeld. Het is eveneens geen belofte of garantie voor resultaat. Wij adviseren bij klachten een arts te bezoeken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share